zaterdag 24 oktober 2015

Reünie Onstwedder Boys

Vandaag heb ik een reünie gehad van de A-junioren van de Onstwedder Boys. Eén van de gloriejaren van deze voetbalvereniging was 1974. Toen promoveerden de A-junioren naar de Districtsselectie van de KNVB. Met 32 punten uit 18 wedstrijden was de club, met elftalleider Harm Jan Wubs veruit de beste. 

Voor de reünie waren de A-junioren van 1974 en eerder uitgenodigd en natuurlijk de trainers/jeugdleiders. Helaas waren enkele leden, waaronder Boy Nijgh, reeds overleden.

Na ontvangst met koffie/thee en koek werd op het hoofdveld door Jolanda Freitag onderstaande foto gemaakt.


Staand: Johan Smith, Pieter Roelfsema, Be Wind, Ties de Groot, Roelof Salomons, Wubbe Veldhuis, Joke Swarts, Adrie Beukema, Harm Jan Wubs, Bert Hartsuiker, Hilvert Waarsing, Sirtje Rijks, Jan Bossen, Jan Fennema, Pieter Roelfsema en Ginus Roelfsema.
Zittend: Harry Fennema, Meijco van Velzen, Jaap Scheper, Jan Wakker, Harm Eefting, Henk Huiting en Jan Oost.

Na de fotoshoot werden verhalen uit die tijd en over het dorp opgehaald. Dit natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje. De magen werden gevuld met een stamppotbuffet.

Hilvert Waarsing beheert een sportcomplex op het militaire terrein in Seedorf. Hij werd uitgedaagd door Harm Jan Wubs om daar een vervolg reünie te organiseren. "Das gain probleem. Ie kunnen sloapen in de kazerne. Op n olderwetse menaier ken k ook drank mokken. Dus kom mor langs". Harm Jan: "Wat gaat dat kosten? ". "Das vergeefs" zegt Hilvert.

Harm Eefting vertelde mij over zijn zeemansverleden. Zo heeft iedere deelnemer aan de reünie zich wel vermaakt.

Ik zie al uit naar het vervolg in Seedorf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten