maandag 18 januari 2016

Michelle Uhrig


Vanmiddag ben ik met Michelle Uhrig en haar moeder Claudia de stad in geweest om wat foto te maken van Michelle. Voor we foto's gingen maken hebben we eerst even een bezoekje gebracht aan Rembrandt Burger. Nederlander Maurice Palms kwam op Ibiza zijn Duitse vrouw tegen. Zo kwam hij in Berlijn terecht en begon daar de beste Hamburgerrestaurant van Berlijn. Het restaurant is op zijn Amsterdams ingericht.


Ik kwam de modebewuste Michelle in de zomer van 2015 tegen in Inzell. Ik was daar op vakantie en Michelle was daar op trainingskamp en voor de "Deutsche Meisterschaft Massenstart". Daar werd ze tweede achter Claudia Pechstein. Klik hier voor de foto's van de wedstrijd.


We hebben toen ook wat foto's gemaakt. Klik hier voor de foto's van Inzell.


Het grootste gedeelte van de tijd hebben we doorgebracht in het Volkspark Friedrichshain. Het was daar erg druk. 


Klein detail. De muts is gemaakt door moeder Claudia. Het bolletje op de muts zit vast met een drukknoop en kan dus ook op een andere muts worden geplaatst.


Heel veel sporters en mensen met kinderen.


Maar ook met honden.


Even op de jas zitten was in verband met de kou wel nodig.


Een heel vriendelijk jongetje stelde zijn slee even ter beschikking.


Michelle is geboren op 20 januari 1996. Ze ging naar de Werner Seelenbinder School, Het gymnasium (Schul- und Leistungssportzentrum Berlin) Ze volgt een speciaal traject voor wintersporters aan de Bundespolizeisportschule Bad Endorf.


Haar schaatsrecords zijn:

  500 meter     41.38
1000 meter   1.19.27
1500 meter   2.01.38
3000 meter   4.19.67


Ze luistert graag naar Rihanna en Elektro muziek.


Naast het schaatsen is Michelle ook actief als inline-skater. Ze stond diverse keren bij de "Deutschen Meisterschaften" op het podium. Na het maken van de foto's was het tijd voor koffie bij Starbucks en daarna voor een diner bij "Ristorante Marinelli". Het werd een hele gezellige avond met ons drietjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten