zaterdag 31 december 2011

Oudejaarsloop Blijham 2011

Vandaag voor het eerst sinds 13 jaar weer deelgenomen aan de Oudejaarloop in Blijham. Om op tijd terug te zijn voor een foto van de binnenkomst van de winnaar van de halve marathon heb ik de 10 km gelopen.
Mijn loopmaatje was vandaag Gerda Reininga uit Snakkerburen (bij Leeuwarden). Gerda komt van oorsprong ook uit Wedde. We hebben er een gezellig duurloopje van een uur van gemaakt en waren dus op tijd voor de finish van de halve marathon.


Olfert Molenhuis uit Assen was vandaag verre weg de beste loper. Hij ging met ruime voorsprong over de meet in een tijd van 1.09.20


Jan Stuursma uit Sappemeer volgde op 5.43 1.15.03 en werd overall winnaar van het Univé loopcircuit 2011 en kreeg al voor de finish de felicitaties van speaker Harm Noor.

Bij de dames ging de overwinning naar Marrijtje Molenhuis. Zij volbracht de halve marathon in een tijd van 1.25.38.
Aan de loop namen zeer veel atleten deel. Het parcours en de kilometers waren goed aangegeven en de rest van de organisatie was ook van ongekend hoog niveau. En als ik dat zeg, dan weten de kenners dat de organisatie ook echt goed was. Veel dank gaat uit naar al die vrijwilligers die deze loop hebben mogelijk gemaakt.


klik hier voor meer foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten