zaterdag 12 maart 2022

De laatste "lootjes" / loodjes

De laatste loodjes of toch de laatste lootjes ?

Het laatste deel van een taak is vaak het zwaarst. We zeggen dan "De laatste loodjes wegen het zwaarst" In de verkiezingscampagne van de gemeenteraadsverkiezingen valt die zwaarte wel mee. Er zijn zelfs partijen die vrijwel geen campagne voeren en zelfs afzeggen voor het politieke debat. Anderen gaan langs de deur met een roos of een draaiorgel. Vandaag ging de VVD met "lootjes" langs de deur in de hoop dat de loterij van 16 maart voor hun positief mag uitvallen 😋


Het VVD promotieteam op pad in Vlagtwedde. Vlnr. Jan Jacob Westerbeek, Abel Noordhoff, Klaas Buigel, Wilbert van der Splinter, Erik Jan Bennema, Mirjam Wulfse en Marinus Tabak.

Wilbert van der Splinter in gesprek met gedeputeerde Mirjam Wulfse.


Lijsttrekker Klaas Buidel met "lootjes" langs de deur.


De VVD kreeg bij de laatste verkiezingen een "Last onder dwangsom" van de gemeente Westerwolde voor het plaatsen van driehoeksborden om lantaarnpalen. Ze hebben hebben zich nu keurig aan de regels gehouden en zien dat anderen (PvdA en CDA) dat niet doen. Secretaris kapitein ingenieur J.J. Westerbeek - met 5 afdelingen onder zijn hoede - heeft de burgemeester Jaap Velema verzocht te handhaven. 
Tja wat denk je ?  
Geen resultaat natuurlijk. 
Is dit meten met 2 maten ?


Wubbe Kuper heeft zijn keuze al gemaakt.


De meest wezenlijke bijdrage voor de inwoners werd geleverd door Marja Bos, de nummer 4 op de lijst van Ecologisch Alternatief.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten