zondag 28 augustus 2016

Noordmannen in Wedde


Om 7 uur was technicus Leo Smid al aanwezig om de mast ophoog te zetten.


Wiebe Klijnstra en Drewes Wildeman op stap door de Wedde.


In Wedde zijn ze de hoofdweg aan het renoveren. Voor café de Leeuw een mooie gelegenheid om een volleybalwedstrijd op straat te reageren. Jetsko Fennema was zojuist het speelveld weer aan het opruimen en dat was een mooie gelegenheid voor Wiebe en Drewes om in gesprek te gaan.


Wiebe en Drewes in gesprek met Hilvert Huizing over de voedselbank, Kreidlers, fotografie, tinnitus (pieptoon in oren) en het zijn als figurant. Dit weekend is hij te zien bij middeleeuws Winschoten.


De column van Erik Hulsegge "Dat is de woarhaid en niks aans as de woarhaid ".


Pieter Dinkla over akkerbouwer op de grens van Westerwolde en Oldambt, kiekendieven, FC Groningen en het zijn van raadslid in Bellingwedde.


Mijn rugzak is gevuld een camera, een navigatiesysteem en een boek over Berlijn.


Daarover mocht ik als hoofdgast gaan vertellen.
(foto Hilvert Huizing).


Klik hier voor de videoclip van de dames van Appassionante die ik tegen kwam tijdens de Christoffel Street Day in Berlijn.


De Roege Wilt wandeling van gisteravond was weer een groot succes. Deze wandeling is gebaseerd op het boek Roege Wilt en andere Westerwoldse volksverhalen dat ik in 1987 heb samengesteld. Dit jaar werd de wandeling gecombineerd met het 120 jaar oude verhaal Aycke van Ellersinghuizen.


Verder heb ik - mede op verzoek van Staatsbosbeheer - een IPAD-wandeling door de Hoorndermeden samengesteld. Deze wandeling is voor groepen te boeken via Staatsbosbeheer Westerwolde of via mijzelf.


Na afloop hebben we nog even wat foto's bekeken. Hilvert Huizing maakt hiervan een foto.
Vlnr. Wiebe Klijnstra, Leo Smid, Meijco van Velzen, Drewes Wildeman, Gerrit Mollema en Pieter Dinkla.

Heb je de uitzending gemist ?

Klik hier voor van 8 tot 9
Klik hier voor van 9 tot 10
Klik hier voor van 10 tot 11

Geen opmerkingen:

Een reactie posten