zaterdag 12 mei 2012

hermelijn gemist


Vandaag met de twee Nederlandse kampioenen marathonschaatsen 2009, Yoeri Lissenberg en Daniëlle Bekkering een natuurtoer door Westerwolde-Emsland gemaakt. Yoeri is sinds enige tijd, naast zijn baan als timmerman, een verdienstelijk schilder van o.a. koeien en landschappen. Deze toer was dus vooral bedoeld om inspiratie op te doen. 


We kwamen onderweg heel veel dieren tegen. Onder anderen reeën, fazanten, hazen, eenden, de kiekendief, valkjes, buizerds, zwanen, ganzen, enz. In het valkenkastje zitten minimaal 4 jonkies. In Duitsland kwamen we zelfs nog een hermelijn tegen, maar die was te rap voor de camera. Dus grote pech. ........... en als pech op je weg komt volgt er vaak meer. De KMAR voerde bij de grens een ID controle uit. Ik was met mijn gasten ongevraagd de grens overgereden. Zij hadden hun ID nog in hun eigen auto liggen. Wat nu ? Gelukkig kwam het allemaal goed.


Voor de lunch nog maar even een varken op de foto zetten. Al met al een gezellige dag. Ben benieuwd wat voor schilderijen Yoeri van de toer gaat maken.

Klik hier voor de schilderijen van Yoeri

Geen opmerkingen:

Een reactie posten