zondag 6 november 2011

Schaatsen

Jorrit Bergsma
Na 10 jaar de schaatswedstrijden vanaf de baan te hebben gevolgd is het wel even wennen om op TV het schaatsen te zien via een samenvatting.
Jan Smeekens
Voor het eerst geen accreditatie aangevraagd. Dit heeft verschillende redenen. De hoofdoorzaak is dat het voor mij niet meer loont. Bovendien heb ik meer vraag naar natuurfoto's en spendeer ik meer tijd aan het geven van juridisch milieuadvies.
Stefan Groothuis
De kosten stijgen en in economisch mindere tijden gaan sponsoren het eerst bezuinigen op zaken als foto's.
Pien Keulstra
Ik hoor één van de sponsoren nog zeggen: "Ach een schaatsfoto van vorig jaar kan nog wel een jaartje mee" Hij heeft hier best wel een punt. Ik heb mijn foto's van het NK van vorig jaar er even bijgepakt. Oordeel zelf maar !
Ireen Wüst
Hij heeft hier best wel een punt.
Bob de Jong
Ik heb mijn foto's van het NK van vorig jaar er even bijgepakt. Oordeel zelf maar !

1 opmerking:

  1. Ik snap 'het punt' wel maar het is wel een beetje typerend voor de uitholling van de fotojournalistiek; alles moet maar goedkoper en goedkoper; kranten gebruiken bijvoorbeeld steeds meer lezersfoto's en hebben geen eigen fotografen meer. Vind dat toch wel jammer hoor. De kwaliteit holt achteruit.

    Mij persoonlijk lijkt het heerlijk om het NK afstanden te mogen fotograferen, maar jij zit er, begrijpelijk, wat anders in.

    Groeten,
    Robert

    BeantwoordenVerwijderen